2019-10-14 10:37:03• hírek • (x)

Milyen típusú termékeket éri meg venni Black Friday alkalmával?

Minden évben sokan várják a Black Friday akciókat. Vannak, akik tipikusan egy-egy terméket szeretnének ilyenkor megvásárolni, mások rábízzák a dolgot a véletlenre, és spontán keresgélnek az akciós ajánlatok között. A nagy áruházak rendszerint kihagyhatatlan lehetőségekkel várják a vásárlókat az online piactéren is. S hogy milyen termékeket éri meg leginkább beszerezni ilyenkor? Cikkünkben ennek igyekszünk utánajárni. 

Az Alza Black Friday kifejezetten kedvelt azok körében, akik többféle termékcsoportot is a fókuszba helyeznének. Legyen szó akár szabadidős tevékenységről, szépségápolásról, ruházatról vagy elektronikai termékekről, mindenki rábukkanhat kedvenceire a webáruházban. Népszerűségét annak is köszönheti a november végi leárazáskor, hogy egy helyen lehet hozzájutni igen változatos termékekhez, és nincsen szükség több webshop felkeresésére, regisztrációra. Az efféle egyszerűség és kényelem minden korábbinál fontosabb napjaink vásárlójának. 


Ha célirányosan a műszaki cikkek érdekelnek, akkor érdemes lehet olyan webáruházat felkeresni, mely kifejezetten ezekre specializálódott. Az Euronics Black Friday kifejezetten népszerű a számítógép, laptop, fényképezőgép iránt érdeklődők körében, de hűtőt, mosógépet és televíziót is sokan keresnek akkortájt. Ez utóbbiak kiemelt keresletre számíthatnak idén is, hiszen a legnagyobb márkák időről-időre új, korszerű megoldásokkal jönnek ki. 


Az online vásárlás mellett egyébként is sokan teszik le a voksot, és a széles választék, valamint a kényelem az év minden időszakában vonzó a vásárlók számára. Manapság egyre többen úgy vannak vele, hogy inkább megrendelik online a szükséges termékeket, mint hogy a parkolással, a sorban állással bajlódjanak. Igaz ez az élelmiszerre, a ruházatra, a szépségápolásra éppen úgy, mint a nagyobb méretű termékekre, lakberendezési tárgyakra, bútorokra. A legtöbb nagy áruházlánc lehetővé teszi az online rendelést, és termékcsoporttól függően akár ingyenes kiszállítással is áll rendelkezésre. 


Érdemes már a Black Friday napjaihoz közeledve átgondolni, mire van szükség, mely termékeket szeretnénk talán már régóta beszerezni. A karácsonyi időszakról se feledkezzünk el, hiszen könnyen lehet, hogy ideális ajándékokat találhatunk a november 29-31-ig tartó Black Friday napokon. Ha célirányosan keresünk saját preferenciáink szerint, akkor sikerülhet könnyebben eligazodni az árutömegben. A megfelelő szűrési feltételekkel hamar rábukkanhatunk azokra a termékekre, melyek érdekelnek, de hasznos lehet általánosságban is nézelődni, hiszen ekkortájt kihagyhatatlan ajánlatokkal találkozhatunk.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: